Urmărit internațional depistat de polițiștii timișeni

Un bărbat de 41 de ani, pe numele căruia autorităţile austriece au emis un mandat european de arestare pentru comiterea de infracţiuni contra patrimoniului, a fost depistat de poliţiştii timişeni. Totul s-a derulat cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

La data de 28 noiembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale,  au depistat, pe raza municipiului Timișoara, un bărbat de 37 de ani, urmărit internaţional. Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea mai multor infracţiuni contra patrimoniului (furturi din locuinţe), cu un prejudiciu de 70.000 de euro.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Curţii de Apel Timişoara pentru dispunerea măsurilor legale până la predarea către autorităţile austriece.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here