Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Moraviţa– I.T.P.F. Timişoara au depistat şi predat unei echipe a I.P.J. Timiş, un cetăţean albanez. Pe numele său era emis un mandat de arestare pentru concurs de infracţiuni.

Ieri, în jurul orei 10.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean albanez în vârstă de 26 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen. Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile din România, în data de 10.03.2016.

Pe numele bărbatului era emis de către Judecătoria Arad un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 10 luni pentru concurs de infracţiuni (fals de identitate şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat).

Faţă de bărbatul în cauză, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Articolul precedentTimișoara marchează joi Ziua Eroilor Neamului
Articolul următorÎntreruperi în furnizarea apei, în cartierele Ronaț și Aradului Est

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.