Poliţiştii de frontieră au depistat un bărbat pe numele căruia era emis, de către autoritățile din Germania, un mandat european de arestare.

În Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat la vamă un bărbat, cetăţean român, în vârstă de 42 de ani, pasager într-un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în România.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile din Germania. Bărbatul  are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 7 luni, pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietății.

Bărbatul a fost predat de către poliţiştii de frontieră unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Articolul precedentMarian Cucșa, vicepreședinte ALDE: „Opoziția din România dovedește că nu mai are limite în a denigra propria țară”
Articolul următorBaraka prezintă o gură de aer proaspăt, îndrăzneală, indignare trăită și libertate! Sâmbătă se deschide galeria de artă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.