Urmărit internaţional, prins de polițiștii timișeni!

0

Un bărbat de 48 de ani, dat în urmărire internațională de autoritățile italiene pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt, a fost prins de poliţiştii timișeni.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale  au depistat în cursul zilei de ieri, pe raza municipiului Timişoara, un bărbat de 48 de ani, urmărit internaţional. Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea mai multor infracţiuni contra patrimoniului (furturi din societăţi comerciale) pe teritoriul statului italian.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior magistrații Curții de Apel Timișoara dispunând arestarea preventivă pentru 15 zile în vederea demarării procedurilor de predare către autoritățile din Italia.

Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here