Urmărit în trafic de polițiști, după ce a alimentat într-o benzinărie și a plecat fără să plătească!

Polițiștii cărășeni au identificat în trafic un bărbat din Reșița care şi-a alimentat autoturismul într-o stație peco din Domașnea şi a plecat fără să plătească.

Pe numele lui s-a întocmit dosar penal și a fost sancționat cu 520 de lei. De asemenea, i-a fost reținut permisul de conducere.

”În această dimineață, în jurul orei 06.00, poliţiştii Secției 4 de Poliție Rurală Mehadia au fost sesizaţi prin apel la 112 de către un angajat al unei staţii peco de pe raza localității Domașnea despre faptul că un bărbat şi-a alimentat autoturismul de culoare albastră cu combustibil în valoare de 100 de lei, după care a părăsit staţia fără să achite contravaloarea carburantului”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

În urma apelului primit, polițiștii au efectuat un filtru pe D.N.6, pe strada Gării din Băile Herculane. Observând în trafic un autoturism ce corespundea descrierii făcute de  apelant, polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă șoferul  nu a oprit, continuându-și deplasarea în direcția Orșova.

S-a procedat la urmărirea autoturismului, reușindu-se blocarea acestuia pe raza localității Topleț.

Polițiștii l-au identificat pe șofer în persoana unui bărbat în vârstă de 27 de ani, din Reșița.

Pe numele lui a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt fiindu-i aplicată și o sancțiune contravențională în valoare de 520 de lei. De asemenea, i-a fost reținut permisul de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here