USAMVB

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului “Regele Mihai I al României” a prelungit perioada de admitere atât pentru ciclul de licență cât și pentru ciclul de master. Astfel, cei interesați se pot înscrie până vineri, 25 septembrie, ora 12.00.

Dosarele candidaților se depun la secretariatele facultăților. Pentru sesiunea SEPTEMBRIE 2015, datele înscrierilor și confirmărilor pot fi gasite pe pagina CALENDARULUI ADMITERII 2015, iar informațiile detaliate despre admitere le găsiți la ORGANIZAREA ȘI DESFĂȘURAREA ADMITERII.

Înscriereile se fac în limita locurilor rămase libere în urma concursului de admitere, sesiunea iulie 2015. ADMITEREA ONLINE este disponibilă pentru înscrieri. Funcționarea Centrelor Regionale de înscrieri, sesiunea SEPTEMBRIE 2015, va fi anunțată pe site-ul universității. www.usab-tm.ro.

Locuri libere rămase, la Facultatea de Agricultură: Agronomie, 5 locuri la buget şi 115, la taxă; Biologie, 8 libere la buget şi 34 la taxă; ingineri geodez, 2 locuri, la buget şi 6 la taxă, inginerie mecanica, 23 locuri libere la taxă. În total, sunt 20 de locuri libere la buget şi 238 libere la taxă, la master, 181.

La Facultatea de Horticultură sunt 41 de locuri libere la taxă, la master, 296 la Management agricol, 200 libere la taxă, la Medicină Veterinară, 2 locuri la taxă, la Tehnologia Produselor Agroalimentare, 89, la taxă, la Zootehnie şi Biotehnologii, 37, iar la master 149.

Articolul precedentTentativă de tâlhărie în incinta unui ștrand din Timiș
Articolul următorR.A.T.T anunță: stația Dermatina suspendată

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.