UVT organizează sesiunea de informare „EIT Climate-KIC: schimbări sistemice pentru o economie cu zero emisii de carbon”

Universitatea de Vest din Timișoara, prin Centrul Suport pentru participarea la proiecte internaționale – SupportTM, organizează la finalul lunii septembrie o suită de evenimente în cadrul cărora vor fi abordate subiecte referitoare la cele mai importante inițiative europene în domeniul inovației climatice: EIT Climate-KIC.

Primul eveniment din această serie va avea loc vineri, 23 septembrie 2022, în intervalul orar 10:00 – 13:00, sub forma unei sesiuni de informare.

Intitulată „EIT Climate-KIC: schimbări sistemice pentru o economie cu zero emisii de carbon”, sesiunea de informare se va derula on-line, participarea fiind gratuită.

Persoanele interesate să participe la eveniment sunt rugate să se înscrie prin completarea acestui formular până cel târziu joi, 22 septembrie 2022, ora 18:00. Informații suplimentare se pot obține la adresa de e-mail: supporttm@e-uvt.ro.

Echipa Centrului Suport îi așteaptă pe cei interesați de participarea la acest eveniment și va reveni în timp util cu informații despre evenimentele următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.