UVT și STADA Hemofarm Timisoara inaugurează standul multimedia STADA

Lumea de astăzi este o lume în care trebuie să fim mereu pregătiți pentru noi provocări și în care tehnologia are un rol tot mai important. Prin parteneriatele între mediul economico-social și mediul academic se pun la dispoziția comunității experiențe practice care pot contribui la dezvoltarea viitoare a orașului și lumii în care trăim.

Universitatea de Vest din Timișoara și compania STADA, una dintre cele mai mari organizații din domeniul farmaceutic la nivel global, prezentă în România din 1992, cu un angajament continuu față de inovație și excelență, vă invită să participați la inaugurarea standului multimedia amplasat în parcarea din fața Universității de Vest din Timișoara, Bd. Vasile Pârvan, nr.4, joi, 9 noiembrie 2023, la ora 15, urmând ca, după iaugurare, acesta să se afle la dispoziția publicului până în 12 noiembrie 2023. La eveniment vor participa reprezentanții instituțiilor partenere, rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea, alături de administratorul STADA Hemofarm Timișoara, Biliana Corina Stanoiev.

În premieră pentru industria farmaceutică, standul multimedia STADA oferă o experiență imersivă și educativă în lumea unei companii farmaceutice, astfel încât studenții, elevii si toți vizitatorii să aibă ocazia să descopere și să interacționeze cu acest univers fascinant al științei care luptă pentru sănătatea oamenilor.
Experiența multimedia va oferi o imagine completă asupra companiei STADA și o înțelegere profundă asupra valorilor, misiunii și portofoliului, creând ocazia pentru experimentarea aceastei inovații digitale.

Detaliile evenimentului sunt următoarele:

Perioada: 09 Noiembrie – 12 Noiembrie 2023
Locația: Universitatea de Vest din Timișoara, Bd. Vasile Pârvan, nr.4
Program de vizitare joi și vineri: 09.30 – 19.30
Program de vizitare sâmbătă: 10.00 -18.00
Program de vizitare duminică: 10.00 -14.00

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.