Pe locuri, fiți gata… start! Ești gata să interacționezi cu antreprenori și oameni de afaceri de succes? În spațiul Aulei Magna „Ioan Curea” a UVT, joi, 10 noiembrie 2022, începând de la ora 9.30, se va desfășura Maratonul de Antreprenoriat, un eveniment mult așteptat în comunitate.

UVT, în parteneriat cu Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), cu sprijinul CTP România, vă invită la evenimentul Maratonul de Antreprenoriat, un format special de dialog, dedicat interacțiunilor cu antreprenori și oameni de afaceri de succes. În acest cadru, ne propunem să lansăm în discuție tema antreprenoriatului și rolului acestuia pentru dezvoltarea socio-economică.

Vă invităm să ascultați câteva dintre cele mai autorizate voci din domeniul antreprenoriatului și businessului, care vă vor vorbi despre propriile experiențe, căile de urmat, dar și despre provocările specifice domeniului, în lumea dinamică în care trăim. Vor fi prezenți reprezentanți ai unor afaceri naționale și internaționale de succes, cu o vastă experiență în acest domeniu. Cei pasionați de domeniul plin de provocări al antreprenoriatului vor afla de la aceștia multe detalii despre cariera antreprenorială, dar și despre dezvoltarea unui business.

Articolul precedentMai multe localităţi din judeţul Timiş rămn joi şi vineri fără apă
Articolul următorAcțiune pentru depistarea sistemelor publicitare amplasate fără autorizație – 41 de sancțiuni aplicate de polițiștii locali în ultimele două săptămâni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.