Vă doriți gene mai lungi, mai bogate, mai curbate? Amelia Perjescu, expert în arta înfrumusețării ochilor vă ajută să obțineți rezultatul dorit

Makeup artist, tehnician de gene, dermopigmentist și trainer in cadrul studioului The Lash Room by Amelia, Amelia Perjescu este una dintre cele mai apreciate in domeniul de ”beauty” din Timișoara.

Amelia a muncit mult și a studiat arta makeup-ului pentru a ajunge unde este astăzi. Astfel, alături de echipa sa cadrul studioului The Lash Room oferă doamnelor și domnișoarelor răsfățul de care au nevoie.

Am început cu un curs de machiaj dorindu-mi să deschid un salon. Ulterior am fost captivată de lumea extensiilor de gene, un domeniu dificil care a necesitat multă muncă și răbdare pentru a-l putea însuși la valoare maximă. Pasionată de domeniul beauty și dornică de provocări noi în ultimul an m-am axat pe micropigmentări și extracție tatuaje vechi, având alături o echipa de 4 oameni cu care zi de zi punem bazele unui concept de academie și studio destinată exclusiv femeilor și artei înfrumusețării ochilor”, spune Amelia Perjescu.

Amelia Perjescu impreună cu echipa ei, au participat la concursul ”Extensii de Gene” din cadrul evenimentului BeautyFull Days, care a avut loc la Timișoara în perioada 20-21 iunie, iar munca lor a fost apreciată din plin . Amelia Perjescu a obținut locul I și locul III la categoria EXPERT 2-3D. Și de asemenea Premiul Special pentru cea mai buna lucrare de volum.

In cadrul aceluiași eveniment Amelia Perjescu a fost invitat special pentru a creea un machiaj la categoria Lectii de machiaj-Atelier Paris, tema machiajului a fost Turkish Summer Delight, tema inspirata din lumea și tradiția turcească. Machiajul a fost unul contrastant, puternic, care se pretează a fi purtat la evenimentele de seară.

   

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here