Vă doriți o garderobă nouă? Acum aveți ocazia, începe Salonul Industriei Ușoare

Îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, blănărie, accesorii! Toate acestea și nu numai pot fi găsite la Salonul Industriei Ușoare, care în curând își va deschide porțile la Timișoara.

Salonul Industriei Ușoare, care se desfășoară în perioada 13 – 17 septembrie 2017, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT.

Timp de cinci zile, 58 de expozanți, producători și comercianți, din întreaga țară (Arad, București, Bacău, Brașov, Breaza, Constanța, Craiova, Făgăraș, Jimbolia, Iași, Lupeni, Onești, Piatra Neamț, Ploiești, Reghin, Sinaia, Sovata, Timișoara, alte localități) vor oferi publicului larg, la prețuri accesibile de producător, o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii, marochinărie, piele-blănuri, articole de lenjerie dar și accesorii, bijuterii, cosmetice și produse naturiste.

Și la această ediție, pentru a răspunde dorinței de divertisment a publicului, în spaţiul exterior al Centrului Regional de Afaceri, va fi organizat un Târg cu produse tradiţionale, cu dulciuri de casă, articole de artizanat, miere de albine, altele.

Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică, între orele 10.00 – 18.00.

Intrarea este liberă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here