Vă pregătiţi de nuntă? Găsiţi tot ce aveţi nevoie într-un singur loc, la Salonul Mirilor!

În perioada 23-25 februarie 2018, la Centrul Regional de Afaceri, CCIA Timiș și RAYNA DECOR organizează o nouă ediție a SALONULUI MIRILOR, un târg de nuntă cu servicii complete, unde viitorii miri vor putea alege toate serviciile pentru nunta lor: restaurante, muzica, servicii fotografice, cofetării, bijuterii, rochii de mireasa, accesorii, costume de mire, decorațiuni, aranjamente florale.

Salonul Mirilor se desfăşoară în perioada 23-25 februarie şi aduce toate serviciile necesare evenimentelor festive, respectiv nunţilor. Noi ne reinventăm de fiecare dată pentru că oamenii vor ca avenimentul lor să fie unul deosebit, de aceea clienţii vin cu standuri foarte frumoase şi cu oferte foarte bune pentru viitorii miri. Se pot găsi de la restaurante până la micile detalii legate de decor. Aşadar avem, restaurante, muzică, DJ, fotografi, florari celebri, cofetării, bijuterii, costume de mire, rochii de mireasă, pantofi, accesorii. Tot ce este nevoie pentru ca evenimentul să fie unul reuşit şi clientul să îşi găsească toate cele necesare nunţii într-un singur loc”, spune Carmen Caragea, director general al Raina Decor.

Aproximatvi 70 de firme vor fi prezente la târg şi pregătesc oferte promoționale și reduceri de preț. O firmă renumită din Timișoara pregătește 100 de rochii la preț unic de 1000lei/buc. De asemenea, în cadrul programului Mărită-ți rochia! sunt înscrise peste 300 de rochii de mireasă la prețuri simbolice.

Atmosfera va fi animată de Cove, prezentatorul emisiunii „Mă însoară mama”, care va fi cupidonul zilei de Dragobete.

Pe scena târgului, vor fi defilări de rochii de mireasă și costume de mire iar târgul va debuta cu o prezentare de rochii de mireasă neconvenționale, realizate din materiale reciclabile de studenții Facultății de Arte Plastice si Design din Timișoara. De asemenea, studenți ai USAMVB Timișoara vor interpreta personaje celebre din povesti de dragoste consacrate, pentru a îmbina într-un cadru adecvat utilul cu plăcutul și a simți sărbătoarea specifică acestor zile.

Programul de vizitare este următorul:

Vineri 13.00 – 20.00

Sâmbătă 10.00-20.00

Duminică 10.00- 18.00

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.