Val de amenzi in Timis. Peste șaptesute de șoferi amendați

A fost jale în weekend pe drumurile din județul Timiș. Peste șaptesute de șoferi s-au ales cu amenzi usturătoare pentru încălcarea regulilor de circulație.

Poliţiştii rutieri au acţionat în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare. Astfel, au fost aplicate peste 700 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 199 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Au fost reţinute 23 de permise de conducere.

Oamenii legii au întocmit două dosare penale şi au aplicat 702 sancţiuni contravenţionale, dintre care 199 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 140 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. În plus, au fost reţinute în vederea suspendării 23 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitele legale de viteză, semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.De asemenea, au fost retrase 13 certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here