Verde de Banat la o „plantare de primăvară” în Jebel

????????????????????????????????????

Sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 10,00, Asociația Verde de Banat îi invită pe toți cei care iubesc natura, la o nouă sesiune de plantare, în comuna Jebel, județul Timiș.

La ieșirea din localitate, înspre direcția Voiteg, cu sprijinul autorităților locale, vor prinde rădăcini 3000 de puieți de salcâm, care vor pune pe harta timișeană o nouă oază verde.

”Aprilie este luna pădurii și cel mai frumos mod de a o sărbători este de a crea, împreună cu comunitățile locale, noi zone împădurite, care vor aduce natura mai aproape de fiecare dintre noi. Prin acțiunile noastre, pe lângă efectul lor benefic direct asupra calității vieții, dorim să transmitem și un mesaj educativ, pentru ca oamenii de toate vârstele să conștientizeze importanța unui mediu curat și protejat, prin implicarea fiecăruia dintre noi”, spune Iosif Martinescu, președintele Asociației Verde de Banat.

La acțiunea de plantare vor participa, pe lângă voluntarii asociației, locuitori ai comunei, elevii Școlii gimnaziale Jebel precum și elevi ai Școlii de programare Logischool Timișoara.

Pentru înscrieri și informații suplimentare, toți cei interesați pot lua legătura cu organizatorii la numerele de telefon 0728961929, 0759034915 sau prin e-mail, la verdedebanat@gmail.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here