Veste mult așteptată! Se redeschid restaurantele, teatrele și cinematografele

Se reia activitatea restaurantelor și cafenelelor aflate în interior, însă doar dacă cu respectate normele de protecție stabilite de specialiști, și dacă la nivelul județului incidența cumulată a cazurilor de coronavirus în ultimele 14 zile este mai mică sau egală de 1,5/1.000 de locuitori.

În județul Timiș incidența cazurilor este de 0,555 la mia de locuitori, astfel că se pot deschide restaurantele, cinematografele și instituțiile de cultură cu respectarea normelor de protecție.

Trebuie menționat că în cazul în care în localități din județ, incidența cazurilor crește peste pragul de 1,5 la mia de locuitori, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență poate decide închiderea localurilor în respectivele localități. Totodată, în cazul în care incidența în aceste localități va scădea sub prag, tot Comitetul Județean pentru Situații de Urgență poate decide redeschiderea lor.

De asemenea, dacă la nivelul județului se va depăși pragul, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență poate decide închiderea localurilor din întreg județul. Însă, cu toate acestea dacă vor exista localități în care nu se va depăși pragul, CJSU poate decide ca acolo localurile să funcționeze în continuare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here