Vești bune pentru amatorii de cumpărături! Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada 22-26 noiembrie, la Centrul Regional de Afaceri cea de-a 34–a ediție a Salonului Industriei Ușoare, cea  mai mare expoziție de vestimentație și accesorii din vestul țării.

Notorietatea de care se bucură această manifestare este conferită de publicul timișorean vizitator care a găsit ceea ce caută: calitate, diversitate și prețuri corecte, acceptabile pentru toate categoriile de cumpărători.

Pe parcursul celor cinci zile, peste 60 de expozanți din întreaga țară, producători și comercianți, vor expune spre vânzare o gamă largă de produse de sezon: îmbrăcăminte, lenjerie de corp, încălțăminte, articole de marochinărie, pielărie, blănărie, articole pentru copii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri”, spun reprezentanții CCIAT.

Ca un condiment bine gustat și apreciat la toate manifestările expoziționale, vizitatorii vor găsi la exterior un târg de produse tradiționale cu dulciuri de casă, produse apicole, colaci, mezeluri, conserve de casă, altele.

Expoziția se deschide pentru public miercuri, 22 noiembrie 2017, ora 1000.

Programul  de vizitare este de miercuri până sâmbătă, între orele 1000 – 2000, iar duminică, între orele 1000 – 1800.

Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here