Vești bune pentru pasionații de cumpărături. S-a deschis ediția de iarnă a Salonului Industriei Ușoare!

Timișorenii dornici să-și reînnoiască garderoba de iarnă acum au ocazia. Astăzi s-a deschis Salonul Industriei Ușoare, ediția de iarnă. Acesta va avea loc în perioada 22 – 26 noiembrie 2017, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT.

Cea  mai mare expoziție de vestimentație și accesorii din vestul țării a ajuns la cea de-a 34-a ediție.

Notorietatea de care se bucură această manifestare este conferită de publicul timișorean vizitator care a găsit ceea ce caută: calitate, diversitate și prețuri corecte, acceptabile pentru toate categoriile de cumpărători.

Astăzi am deschis ediția de iarnă a Salonului Industriei Ușoare, participă peste 60 de firme din toată țara, care expun spre vânzare o gamă diversificată de articole de iarnă printre care blănuri, marochinărie, cojoace, încălțăminte. Pe lângă acestea se mai pot achiziționa în expoziție și bijuterii, articole de artizanat sau produse naturiste. În paralel, în parcare funcționează și târgul de produse tradiționale, unde se pot degusta multe bunătăți printre care produse apicole, dulciuri de casă, delicii turcești, mezeluri. Așadar, așteptăm publicul să vină până duminică pentru a-și reînnoi garderoba de iarnă”, spune Aura Culea, organizatorul expoziției.

Ca un condiment bine gustat și apreciat la toate manifestările expoziționale, vizitatorii vor găsi la exterior un târg de produse tradiționale cu dulciuri de casă, produse apicole, colaci, mezeluri, conserve de casă, altele.

Expoziția se deschide pentru public miercuri, 22 noiembrie 2017, ora 10.00.

Programul  de vizitare este de miercuri până sâmbătă, între orele 1000 – 2000, iar duminică, între orele 10.00 – 18.00.

Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here