Vești bune! Program prelungit la punctul de trecere a frontierei Foeni!

La solicitarea autorităţilor publice locale române şi sârbe, în perioada 1 – 3 iulie 2017, Punctul de Trecere a Frontierei Foeni –  Jasa Tomic va avea program prelungit până la ora 24.00.

Scopul prelungirii programului normal de funcţionare, care în mod normal este între orele 08.00 – 20.00, îl reprezintă desfăşurarea unei competiţii sportive în cadrul proiectului de cooperare transfrontalieră „Sport şi Toleranţă”.

Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara a întreprins toate măsurile necesare pentru ca traficul peste frontieră să se desfăşoare în condiţii optime.

Reamintim participanților la traficul transfrontalier că trecerea frontierei române spre Serbia se poate face în baza unui document de călătorie valabil (carte de identitate sau paşaport), iar buletinele de identitate vechi nu pot fi folosite la trecerea frontierei. Totodată, reamintim și faptul că ieşirea din ţară a cetăţenilor români minori este posibilă doar dacă sunt însoţiţi de către o persoană fizică majoră şi numai în anumite condiţii”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here