primavara

Joi, vremea va continua să se încălzească, devenind mai caldă decât în mod normal la această dată în toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi izolat ploi de scurtă durată şi posibil descărcări electrice, mai ales seara şi noaptea în nordul extrem al ţării.

Vântul va avea intensificări temporare la munte, iar în cursul zilei, trecător şi la cote mai reduse şi în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 26 de grade, uşor mai scăzute pe litoral, iar cele minime se vor încadra în general între 4 şi 12 grade.

In Banat va fi cel mai cald, temperatura ajungand aici chiar si pana la 26 de grade.

Vreme calda, dar si capricioasa

Vineri, vremea se va menţine mult mai caldă decât ar fi normal pentru această dată, dar va deveni în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate spre seară şi mai ales în cursul nopţii la început în nord-vest, apoi şi în vest, centru, nord şi nord-est, unde pe arii relativ extinse se vor semnala averse, izolat însemnate cantitativ, însoţite de descărcări electrice. În restul teritoriului, astfel de fenomene îşi pot face apariţia pe spaţii restrânse, spre sfârşitul intervalului. Spre dimineaţă, pe crestele înalte ale Carpaţilor Orientali se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va prezenta intensificări temporare în majoritatea regiunilor, dar cu viteze mai mari în zona înaltă de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 şi 27 de grade, iar cele minime între 5 şi 14 grade.

Articolul precedentDoar cateva finale pentru romance!
Articolul următorExcesele alimentare din perioada sărbătorilor pascale le-au venit de hac timișenilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.