Vezi lista finală a candidaților la posturile de consilieri locali

0
480

Agitație cu dosarele candidaților pentru alegerile locale din 5 iunie. Liberalii din Timișoara au modificat lista pentru candidații la posturile de consilieri locali.

Co-președintele PNL Timiș, Nicolae Robu spune că după retragerea a doi candidați, Petrică Folică și Olimpia Oprea, au apărut modificări, în urma atribuirii coeficienților de implicare. Ordinea candidaților a fost stabilită pe baza criterilor „meritocratice”: 40% – fişa candidatului, 20% – votul Biroului Politic Local Paritar PNL Timişoara, 20% – votul copreşedinţilor PNL Timiş, Nicolae Robu şi Dan Popa și 20% – votul primarului Nicolae Robu, candidatul PNL la funcţia de primar.“Ceea ce ați știut până acum a fost o instanță a clasamentului. Ieri am aprobat clasamentul și nu e foarte diferit. Anumite diferențe sunt, pentru că s-a muncit pe un for foarte larg. Au fost întâlniri politice cu cetățenii, s-a muncit la strângerea de semnături, s-a muncit în sediul partidului și evident că am ținut cont de aceste lucruri în atribuirea coeficienților finali”, a transmis co-președintele PNL Timiș Nicolae Robu.

Primele locuri în clasament au rămas aceleași. Cap de listă este Dan Diaconu, urmat de Ștefan Sandu, Grigore Grigoriu, Simion Moșiu și Radu Dimeca. Pe locul al șaselea se află Adrian Lulciuc, urmat de Daniela Mariș, care îi ia locul Olimpiei Oprea. Lista continuă cu Adelina Tîrziu, Lorenzo Barabaș, Robert Kristof, Lucian Căldărariu, Cirprian Mihok,  Alin Sîrbu, Vasile Vesa, Ciprian Orhei, Lavinia Hogea, Clarisa Rădulescu, Stoia Adrian, Claudiu Dragomir și Nicolae Colhon.

LISTA candidati CLT

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here