buboi-cosmin

Liberalul Cosmin Buboi trage un semnal de alarmă. Acesta spune că salariile bugetarilor sunt foarte mici, atât în mediul rural cât şi în mediul urban.  Totodată, Buboi susţine că nu este normal ca un profesor debutant, care face naveta la sat, să fie remunerat cu 800 – 900 lei sau 1.000 lei. Mai mult, liberalul declară că din aceşti bani, mulţi se cheltuie pe navetă, iar învăţătorul sau profesorul nu se alege cu mai nimic.

În România salariile bugetarilor sunt foarte mici. Nu este normal ca un professor debutant să câştige 1.000 lei. De asemenea, nu este normal ca un tânăr care se angajează la o primărie din judeţ să câştige 800 lei. Trebuie umblat la aceste salarii, pentru că nu poţi cere performanţă, atâta timp cât oamenii sunt plătiţi în batjocură. Acestea sunt doar câteva exemple însă în România mai toţi bugetarii sunt plătiţi foarte prost iar acest lucru trebuie să se schimbe”, a declarat pentru Gazetadinvest.ro  Cosmin Buboi, vicepreşedinte PNL Timiş.

Cosmin Buboi, care deţine şi funcţia de preşedinte al zonei III Jimbolia în cadrul PNL Timiş cunoaşte foarte bine situaţia bugetarilor din acest colţ de judeţ. În ultimii ani tot mai mulţi angajaţi din primării se plâng că nu mai pot trăi cu salariul încasat lunar şi sunt nevoiţi să găsească alte soluţii alternative.

(Sursa foto: www.renasterea.ro)

Articolul precedentTrei panouri ilegale ale “Îngerilor Galbeni” tăiate cu flexul de polițiști
Articolul următorFRIG in toata tara! Doar 5 judete scapa de CODUL GALBEN de ger

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.