Vicepreședintele CJT, Traian Stancu:” La ADID suntem la finalul licitației. Cred că până în 15 iunie vom avea rezultatele finale”

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș a ajuns la finalul licitației. Patru zone din cinci au societăți de salubrizare, mai puțin zona Făgetului, unde nici o firmă nu s-a înscris la licitație. Vicepreședintele CJT, Traian Stancu spune că se pregătește noua documentație pentru a fi reluată licitația.

„La ADID suntem la finalul licitației. Cred că până în 15 iunie vom avea rezultatele finale legat de zonele de colectare. A rămas zona Făgetului fără nici o societate care să își exprime dorința de a colecta deșeurile menajere. O să reluăm licitația. Am început să pregătim documentația pentru că trebuie reactualizată”, a declarat vineri, 26 mai, vicepreședintele CJT, Traian Stancu.

Vicepreședintele CJT, Traian Stancu spune că în următoarele zile Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu va lămuri situația în ceea ce privește taxa pe tona de deșeuri. „După întâlnirea de sâmbătă, primul ministru ne-a promis că în câteva zile doamna ministru Gavrilescu va ieși cu o lămurire clară în ceea ce privește taxa pe tona de deșeuri. Deocamdată în Timiș nu este nici o problemă. Retimul își achită toate datoriile către stat și mediu și cred că va fi o firmă care va lucra mult în județul Timiș și sper să fie și serioasă”, a mai spus Stancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here