Vicepreședintele CJT, Traian Stancu (ALDE): “O să mă implic activ pentru normalizarea relațiilor instituționale”

Traian Stancu este începând de astăzi noul vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș. Acesta face parte din conducerea administrației timișene, alături de Sorin Grindeanu și Roxana Iliescu.

Traian Stancu este unul dintre cei mai experimentați reprezentanți ai administrației județene, fiind la al patrulea mandat de consilier în cadrul instituției. “Mesajul meu pentru timișeni este același ca și în campania electorală. O să mă implic activ pentru normalizarea relațiilor instituționale dintre consiliul județean și consiliile locale, în special cu Consiliul Local Timișoara. Este normal ca cele două foruri, democratic alese, să aibă o relație constructivă și cu efecte benefice pentru comunitate. De asemenea, cred că voi avea o colaborare serioasă și fructuoasă cu președintele consiliului, Sorin Grindeanu, și cu vicepreședintele Roxana Iliescu pentru a realiza proiectele de maximă importanță pentru Timiș”, a declarat vicepreședintele ALDE al Consiliului Județean Timiș.

Vă reamintim că alegerea președintelui CJT și a celor doi vicepreședinți s-a făcut de abia la a treia întrunire a administrației județene, întrucât la primele două aleșii PNL și UNPR au refuzat să se prezinte la vot.

(Foto: Costi Duma)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here