Victorie clara cu noul antrenor, pentru Timisoara Saracens

Campioana României la rugby, Timișoara Saracens, s-a impus, marți, cu scorul de 60-23 (32-9) în fața echipei U Cluj, în epilogul etapei a 12-a din SuperLiga CEC Bank, într-un meci disputat pe stadionul ”Dan Păltinișanu”. A fost primul meci pentru noul antrenor Sosene Anesi, instalat in functie cu mai putin de 24 de ore inaintea particdei cu clujenii, dupa ce Granger Heickell s-a despartit amiabil de club, dupa ratarea calificarii in grupele Challange Cup.

Bănățenii s-au aflat la conducerea partidei pe tot parcursul confruntării, la pauză conducând cu 32-9, puncte venite prin cinci eseuri, două aparținând lui Randall Morrison, din care unul transformat de Stefano Hunt, Tevita Manumua, Marian Gorcioaia, transformat de Mathias Lotter Pretorius, și Vlăduț Zaharia, tot Stefano Hunt fructificând și o lovitură de pedepasă.

În prima repriză, oaspeții au replicat prin concretizarea a două lovituri de pedeapsă prin Melniciuc și un dropgol reusit de la mare distanta de Csaba Gall.

În partea a doua a meciului, campionii și-au trecut în cont alte patru eseuri, prin Marian Gorcioaia, Tevita Manumua, Mathias Lotter Pretorius și Emiliano Rivas, trei dintre ele transformate de Hunt, iar unul de Rivas, clujenii izbutind, la rândul lor, două eseuri, prin Toma si leimoni, ambele transformate de Melniciuc.

S-a încheiat 60-23 pentru Timișoara Saracens care, după eliminarea din barajul pentru calificarea în grupele Challenge Cup, încă speră la câștigarea titlului, deși se află la 8 puncte în spatele liderului la zi, CSA Steaua București (cu două meciuri mai puțin).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here