VIDEO: Lucrarea de extindere a liniei 7 de tramvai la mall-ul din Calea Șagului blocată. E nevoie de aviz de la ARMATĂ

lucrari linia 7 mall sagului

https://www.youtube.com/watch?v=d5B-c8ZC13g&feature=youtu.be

Aglomerație de nedescris în Calea Șagului din Timișoara! Șoferii sunt disperați din cauza traficului îngreunat în zonă.

S-au format cozi kilometrice din cauză că lucrările de extindere a liniei 7 de tramvai realizate de noul mall din Calea Șagului au fost blocate. Haosul provocat îi face pe șoferi și pietoni să-și piardă cumpătul. Timișorenii care circulă în Calea Șagului au de așteptat minute în șir în trafic.Vineri coada de mașini ajungea de la intrarea în Șag până la sensul giratoriu din Piața Iuliu Maniu.

Lucrările de extindere a liniei de tramvai către mall-ul din Calea Şagului din Timişoara sunt oprite, întrucât nu au fost obţinute toate avizele. Vă reamintim, Primăria a fost amendată de Garda de Mediu pentru că nu exista acord de mediu.

Potrivit edilului Nicolae Robu, Marele Stat Major al Armatei trebuie să-și dea acordul pe acest proiect. Dosarul a fost pregătit de investitori, dar vinovați sunt şi specialiştii Direcţiei de Urbanism, care trebuiau să verifice documentele.“Am dat dispoziții de oprire a lucrărilor până ce se obțin avizele de la Marele Stat Major al Armatei și de la Mediu pentru mutarea acelei stații de acolo. În  România nu poți face nimic fără aprobarea Marelui Stat Major al Armatei. A fost o scăpare a celor de la Urbanism, care nu și-au dat seama că e nevoie de un aviz de la Marele Stat Major al Armatei. Totul s-a întâmplat în urma unui control al Inspectoratului de Stat în Construcții, în urma unei sesizări făcute direct la București cum că nu am avea acest aviz”, explică primarul Nicolae Robu.

Potrivit edilului, municipalitatea nu poate înainta un termen pentru reluarea lucrărilor, deoarece de obţinerea avizelor se ocupă grupul NEPI, firma care construiețte noul mall  din Calea Șagului.

mall-sagului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here