centrul de kinetoterapie

https://www.youtube.com/watch?v=XxAMPVg3i1o&feature=youtu.be

Veste bună pentru șomerii și persoanele din grupurile vulnerabile din Timiș.  În aceste zile are loc a patra campanie de conștientizare privind beneficiile kinetoterapiei și masajului în diferite patologii. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș derulează o nouă acțiune pentru persoanele care au nevoie de ședințe de kinetoterapie și masaj terapeutic, dar nu au posibilitatea să plătească aceste servicii.

Astfel că până în luna decembrie, grupurile vulnerabile pot apela, gratuit, la serviciile Centrului de Kinetoterapie și Masaj Banat, situat în localitatea Giroc.“Suntem la al treilea simpozion Recuperare fizică și medicală în afecțiuni reumatismale. Suntem în a patra campanie de conștientizare și avem mai mulți pacienți, avem rezultate pozitive. Ne bucura acest lucru”, spune Florica Chiriță, directorul general al CCIAT.

Centrul de Kinetoterapie și Masaj Banat funcționează ca structură de economie socială (SES) în mediul rural și susține integrarea pe piața muncii a persoanelor din grupurile vulnerabile, oferind servicii de FIZIOTERAPIE – KINETOTERAPIE – MASAJ TERAPEUTIC pentru adulţi şi copii. Potrivit conducerii CCIAT, până în prezent peste 600 de persoane s-au adresat Centrului de Kinetoterapie și Masaj Banat. În plus, astăzi în fața Spitalului Județean, între orele 10.00-18.00 va fi amenajat un cort special unde mai mulți medici vor oferi, gratuitt, ședințe de masaj trecătorilor.

Centrul de Kinetoterapie şi Masaj Banat a fost creat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, beneficiar al Proiectului “CASE – Competențe Antreprenoriale Sociale”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Articolul precedentACS Poli se bate singura la Bucuresti! Esec nemeritat cu FCSB
Articolul următorLegătură directă Timișoara – Bruxelles via Universitatea de Vest din Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.