VIDEO: Idei de concediu sau sejur la mare. Nou la agenția Ultramarin: sejur în Toscana

0

 sejur toscana

Vacanța de vară se apropie, iar timișorenii se gândesc ce destinație să aleagă pentru relaxare. Agențiile de turism au pregătit pachete din cele mai variate pentru timișorenii care doresc să meargă în concediu pe o plajă însorită din afara țării. Grecia, Turcia, Italia Franța sau Spania sunt câteva dintre opțiunile pe care le puteți alege.

Dacă doriți să vă petreceți vacanța în străinătate puteți opta pentru cazare în hoteluri de 3 sau 4 stele, începând de la 40 de euro pe noapte. Gabriela Petcana, director agenție de turism din Timișoara precizează: “Destinații sunt multe, depinde de ce-și dorește fiecare, de buget. E foarte important pentru cei care vin într-o agenție de turism să găsim exact ce s-a potrivi pentru fiecare client în parte. Aici se face diferența între a cumpăra pur și simplu online sau să te interesezi pe cont propriu și a veni să ai un agent de turism personalizat”, spune Gabriela Petcana.

Gabriela Petcana

Și în acest an, printre cele mai căutate destinații externe este Grecia. “Se cere în continuare și se vinde foarte bine Grecia. Fie că turiștii merg cu masina proprie, fie că avem pachete cu autocarul către două insule: Thassos și  Lefkada. Aceasta este a cincea vară, pe care turiștii chiar revin. Este una dintre destinațiile în care numărul de persoane este cel mai mare, statisticile spun, din întreaga Grecie. Nu e departe de Timișoara, se poate ajunge foarte ușor și prețurile sunt foarte bune. Sunt diferențe de prețuri între început de sezon-vârf de sezon. La început de sezon avem pachete cu transport cu autocarul, începând de la 85 de euro pe săptămână și sigur în vârf de sezon până în 200 euro, transport cu autocarul, 7 nopți de cazare. Totdeauna ni se cere să spunem prețurile începând de la… Pentru că sunt și hoteluri exclusiviste….”, spune Gabriela Petcana, reprezentant agenție turism Ultramarin.

În Grecia pachetele all inclusive sunt între 300- 500 euro de persoană. Sunt multe destinații cu charter, zboruri direct din Timișoara către destinații din Grecia și nu numai. “Avem zbor către Creta, Rhodos, insula Zakynthos si Skiathos. Sunt patru destinații din Timișoara către aceste insule grecești superbe. (…) După 11 ani încercăm să aducem ceva nou pe piața timișoreană și anume cum poți să zbori direct pe Coasta de Azur. Turiștii zboară din Timișoara până la Milano cu avionul sau o parte din ei merg cu autocarul până la Milano. Avantajul este că și prețul este mai mic la turiștii care merg cu autocarul. Turiștii care doresc să zboare cu avionul sunt preluați de la Milano și mergem direct pe Coasta de Azur”, adaugă Gabriela Petcana.

11269964_10203978259888135_1620166663_o

Noutatea din această vară a Agenției de turism Ultramarin este destinația Toscana, cu transport cu autocarul sau avionul. ”Cei mai mulți dintre noi nu avem timp să mergem în mai multe concedii pe an. Și atunci, cei care își doresc și să meargă la plaja sau să vadă o destinație nouă, li se potrivesc foarte bine acest gen de pachete. În care stai pe malul mării, pe Riviera din Toscana, dar între timp poți să vizitezi, având autocarul la dispoziție. Este un program special pe care anul acesta îl lansăm pe piața. Se zboară tot la Milano, de acolo ne preia autocarul. Facem un tur prin cele mai spectaculoase locuri din nordul Italiei”, completează reprezentantul agenției de turism.

De asemenea pentru cei cu buzunarele largi, agențiile au pregătit și oferte exotice. O vacanță de o săptămână pe plajele însorite din India, Kenia, Indonezia sau Mexic costă până la 1600 de euro de persoană all inclusive.

11233472_10203978260008138_785456635_o

11265797_10203978261208168_443893377_o

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here