parcare centru

https://www.youtube.com/watch?v=zKyFfHm9PU8&feature=youtu.be

Vești bune! Preţul abonamentelor în parcarea fostului Comisariat Judeţean Militar din centrul Timișoarei scade. Astfel că șoferii vor plăti 250 de lei pentru un abonament de trei sau mai multe luni.

Pentru doar 30 de zile preţul rămâne neschimbat, 300 de lei, la fel şi tariful pentru o oră de parcare, 4 lei. Noul regulament de funcţionare şi organizare a parcării din strada Sfântul Ioan a fost, miercuri, din nou supus votului în plenul Consiliului Judeţean.

parcare

După noile reguli, consilierii judeţeni vor avea rezervate cinci locuri de parcare. Curtea de Conturi spune că nu există facilităţi pentru unii consilieri locali, întrucât în proiectul vechi nu este specificată vreo categorie care să nu plătească. Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Timiș, tichetul va fi decontat. “N-am vrut să blocăm 37 de locuri în parcarea de la CJ. Părerea mea, că nu poate să fie mai mult de 3-6 oameni cu excepția unde poate să participe mai mulți consilieri județeni. În aceste condiții, nu se pune problema. Tocmai de asta nu am mai lăsat 37 de locuri la controlul Curții de Conturi. Dar în mod normal, conducerea executivă (președinte, vicepreședinți, secretar) avea această gratuitate. Această gratuitate am extins-o și pentru consilieri fără să extindem locurile. Nu facem niciun abonament. În ideea ca cineva vrea și sunt mai multe locuri ocupabile, vine al șaselea, CJ își asumă responsabilitatea. Nu interferează cu decizia Curții de Conturi”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin.

parcare fostul comisariat

Articolul precedentVIDEO: Consiliul Județean Timiș are doi noi consilieri
Articolul următorNu doar Halep e la Turneul Campionilor! Un timisoarean va juca la Londra alaturi de Federer si Djokovic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.