VIDEO: Prima zi de școală pentru elevii timișeni

prima zi de scoala

https://www.youtube.com/watch?v=wVHOayJ7GiI

https://www.youtube.com/watch?v=bz5qC5EAleE&feature=youtu.be

A sunat clopoțelul pentru elevii din Timiș. Însă, nu toate şcolile sunt însă pregătite să-i primească în noul an. Sute  de elevi vor fi nevoiţi să înveţe în alte unităţi de învăţământ decât cele de anul trecut.

Curtea Colegiului Național Bănățean a fost plină în această dimineață. După ce a sunat clopoțelul de intrare, peste 2000 de elevi s-au așezat în bănci, în peste 80 de clase. Ceremonia de deschidere a noului an școlar a fost și subiectul unei premiere regionale. Mii de internauți au putut viziona, în direct, cum profesorii și-au întâmpinat elevii în prima zi din anul școlar 2015-2016.

Duma 10

În plus, anul şcolar 2015 – 2016 vine cu schimbări. Cu două săptămâni înainte de începerea cursurilor, Ministerul Educaţiei a modificat structura noului an şcolar. Astfel, una dintre schimbările aduse prin noul document este aceea că elevii vor avea o vacanţă de iarnă prelungită de la două la trei săptămâni, respectiv din 19 decembrie până în 10 ianuarie.

O altă schimbare este aceea că vacanţa de vară nu se mai termină pe 4 septembrie 2016, pentru ca anul şcolar 2016-2017 să înceapă cu o săptămână mai devreme, cum prevedea structura aprobată anterior, ci pe 11 septembrie.

an scolar Duma 17 Duma 20 Duma 66 Duma 70 Duma 72

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.