VIDEO: Sens giratoriu amenajat în zona Lunei din Timișoara

lucrari sens giratoriu

https://www.youtube.com/watch?v=9I0GLHwixRs&feature=youtu.be

Vești bune pentru șoferii din Timișoara! Un sens giratoriu va fi amenajat în curând la intersecţia străzii Ştefan Octavian Iosif cu strada Iepurelui – Baba Dochia.

În zonă au început lucrările, care ar urma să se finalizeze până la venirea iernii, anunță primarul Timișoarei, Nicolae Robu. “La intersecția străzii Iepurelui, care se prelungeşte cu strada Baba Dochia, cu strada Ştefan Octavian Iosif dorim să facem un sens giratoriu, pentru că se poate remarca ce nebunie este în trafic în această intersecţie. De asemenea, vom amenaja strada Iepurelui, vom face şi trotuare, pentru că aici din păcate n-au existat. Erau nişte copaci bătrâni, cu rădăcinile ridicate, fără exagerare, de la 30 până la 50 de centimetri şi trotuarele erau impracticabile. Tot asfaltul era crăpat, umflat”, spune primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Astfel, benzile de circulație vor fi cu covor asfaltic, bordurile vor fi schimbate pentru că sunt degradate. De amenajarea noului sens giratoriu se va ocupa Societatea Drumuri Municipale. “Accesul în sensul giratoriu se va face pe două benzi şi cu benzi separate pentru virajul de dreapta”, spune șeful SDM.

sens giratoriu- lucrari str Iepurelui

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here