cladire Liceul Moisil

https://www.youtube.com/watch?v=h4eMskUI_KM&feature=youtu.be

Spații noi pentru Liceul Grigore Moisil din Timișoara. Copiii din șapte clase pregătitoare și o clasă întâi au de azi condiții mai bune de învățământ, după renovarea corpului de clădire de pe strada Gheorghe Doja: spații de clasă noi, vestiare, grupuri sanitare, parchet laminat și mobilier nou.

Înainte, școală era încălzită cu sobe cu lemne, iar acum investițiile se ridică la standarde europene. Potrivit primarului Nicolae Robu, investiția este estimată la peste un milion și jumătate de lei, bani de la bugetul local. “Fiecare sală de clasă are are vestiare, locuri pentru materiale didactice, mobilier nou, parchet, absolut tot, nou-nouț”, spune primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

cladire Liceul Moisil

Lucrările vor continua cu amenajarea unui after-school la demisolul clădirii și vor fi finalizate până la sfârșitul anului. În plus, din primăvară va fi refăcută și fațada liceului.“Vreau să le mulțumesc autorităților pentru posibilitatea pe care au acordat-o copiilor de a-și desfășura cursurile și a învăța într-un cadru atât de minunat. Este un spațiu de școlarizare generos, care poate să-i pună în valoare, care poate să contribuie la dezvoltarea lor. Cu siguranță vom păstra ce am primit aici”, spune Cerasela Bociu, directorul Liceului Grigore Moisil.

cladire Liceul Moisil

cladire Liceul Moisil

cladire Liceul Moisil

cladire Liceul Moisil

spatii noi Moisil

spatii noi Moisil

Articolul precedentZiua Porților Deschise la Universitatea Politehnica Timișoara. Instituția celebrează 95 de ani de la înființare
Articolul următorS-au ales cu 5 ani, respectiv 3 ani și patru luni de închisoare pentru trafic de cocaină

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.