VIDEO: Ultimele noutăţi în materie de mobilier sunt prezentate la Expo Mobila

Expo mobila

https://www.youtube.com/watch?v=8PQ5rg36Ybc&feature=youtu.be

Cei care doresc să își decoreze casa au de unde să se inspire. Ultimele noutăţi în materie de mobilier sunt prezentate la Timișoara, în cadrul unui târg special.

Evenimentul Expo Mobila va avea loc în perioada 5-8 noiembrie, la Centrul Regional de Afaceri. Expoziția va prezenta cele mai noi tendințe din domeniul mobilei, adresându-se firmelor de profil, respectiv: producătorilor, importatorilor, distribuitorilor de mobilier și decorațiuni specifice, cât și celor care produc sau comercializează echipamente și accesorii pentru industria lemnului. “Această expoziție se vrea în primul rând a fi o expoziție de supercalitate. Producătorii să-și promoveze direct produsele”, spune Elena Balint, membru de conducere al CCIAT și președinta secțiunii de construcții a Camerei de Comerț.

expo mobila Timisoara

Expoziția reunește 25 de firme din România (Arad, Lugoj, Oradea, Rădăuți, Satu Mare, Timișoara). De asemenea, studenți ai Facultății de Arhitectură și Urbanism, Secția Mobilier și Amenajări Interioare, a Universității Politehnica Timișoara își vor expune proiectele, lucrările și produsele realizate. Nu va lipsi de la acest eveniment, standul revistei “MOBILA”, revista specialiștilor din industria mobilei și “Magazinul Mobilei”, publicație destinată pieței interne. “Am adus materiale noi, care se pot spăla usor. Lucrăm pe comandă, fiecare produs este unicat, fiecare poate să-și aleagă culoarea de tapițerie, materialul. Avem exclusivitate pe anumite materiale de pe piața românească (…) De exemplu, putem face un dulap, din care seară se face un pat mare de dormitor. La fel, avem un pat pe care ziua îl putem transforma în birou, etc.”, spune Mariana Agache, director comercial.

expo mobila

ExpoMobila este primul eveniment de profil organizat de Camera de Comerţ în parteneriat cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România. De-a lungul celor 25 de ani de activitate, CCIAT a abordat sectorul industriei mobilei și domeniilor conexe organizând mai multe ediții anuale ale unor târguri apreciate de publicul timișean: PRO DOMO, CASA TA, EXPO MOBILA, UNIVERSUL CASEI TALE. Prin organizarea ExpoMobila – Timişoara, CCIAT și APMR își propun să creeze cadrul necesar dialogului de business, să sprijine și să promoveze mediul de afaceri din județul Timiș și din România, susținând astfel societățile comerciale și politicile de dezvoltare ale acestora.

Evenimentul are loc la Centrul Regional de Afaceri. Orarul de vizitare este 10:00 – 19:00 iar duminică 10:00 – 18:00. Intrarea este liberă.

expo mobila

12211180_10204868059372566_2001037457_o

expo mobila

expo mobila

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here