VIDEO: Ultimele noutăți în materie de mobilier. Totul la Expo Mobila

targ mobila

https://www.youtube.com/watch?v=LRmj1FMHGlA&feature=youtu.be

Vești bune pentru cei care doresc să își decoreze casa! Ultimele noutăţi în materie de mobilier vor fi prezentate la Timișoara, în cadrul unui târg special. Prin organizarea ExpoMobila – Timişoara, CCIAT și APMR își propun să creeze cadrul necesar dialogului de business, să sprijine și să promoveze mediul de afaceri din județul Timiș și din România, susținând astfel societățile comerciale și politicile de dezvoltare ale acestora.

Evenimentul Expo Mobila va avea loc în perioada 5-8 noiembrie, la Centrul Regional de Afaceri. Expoziția va prezenta cele mai noi tendințe din domeniul mobilei, adresându-se firmelor de profil, respectiv: producătorilor, importatorilor, distribuitorilor de mobilier și decorațiuni specifice, cât și celor care produc sau comercializează echipamente și accesorii pentru industria lemnului. „Aducem best-off de la Timişoara, Oradea, Arad, Satu Mare, Maramureş, unde sunt foarte mulţi producători de mobilă. Vom avea mobilier cu un design deosebit, cu un grad de prelucrare a lemnului ridicată şi ceea ce va atrage cel mai mult vor fi piesele de mobilier cu design inovativ. În 2015 se poartă mobila modernă, contemporană. Până la urmă mobilierul este şi el o modă şi îl reprezintă pe cel care îl cumpără”, susține Constantin Ionescu, reprezentantul Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România.

Nu va lipsi de la acest eveniment, standul revistei “MOBILA”, revista specialiștilor din industria mobilei și “Magazinul Mobilei”, publicație destinată pieței interne. Ediţia 2015 a ExpoMobila Timişoara va aduce ca noutate, prin parteneriatul cu APMR, un program conex diversificat de seminarii şi conferinţe tematice care vizează construcţia şi promovarea brand-ului de ramură ca necesitate pentru o mai bună recunoaştere internă și externă a produselor româneşti care înglobează un nivel ridicat de tehnologie și design. „Dorim ca această expoziţie să aibă cât mai mulţi vizitatori şi expozanţi. O să avem şi un program conex pe măsură: seminarii, conferinţe, întâlniri interactive cu reprezentanţii Asociaţiei şi cu studenţii Facultăţii de Arhitectură din Timişoara”, spune Florica Chiriţă, directorul general al CCIAT.

(Sursa foto: www.adevarul.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here