Vineri se deschid circulației cei 15 kilometri de autostradă din lotul 2, Lugoj-Deva

Vineri se deschid circulației cei 15 kilometri de autostradă din lotul 2, Lugoj-Deva. Șoferii nu circulă nici acum pe şoseaua dintre Traian Vuia şi Margina. Motivul? Nu au fost definitivate lucrările la sistemul de scurgere a apei.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă că pentru obiectivul „Autostrada Lugoj – Deva, Lot 2, km 27+620 – km 56+220” s-a constituit Comisia de recepție. Aceasta, în perioada 02- 06 februarie a inspectat atent stadiul lucrărilor, conform H.G. nr. 273 din 14 iunie 1994 privind aprobarea Regulamentului de recepţie a lucrărilor de construcţii şi instalaţii aferente acestora.

Comisia a solicitat clarificări la anumite aspecte de natură tehnică și a propus decalarea Recepției până după clarificarea acestora. Având în vedere importanța de ordin strategic a autostrăzii Lugoj – Deva, aceasta atrage după sine o atenție sporită asupra detaliilor de ordin tehnic, care trebuie îndeplinite și monitorizate  conform standardelor proiectului. În consecință, în perioada 15– 17 februarie, Comisia constituită realizează inspecția tehnică a lucrărilor executate pe Lotul 2 al autostrăzii Lugoj – Deva, pe sectoarele A, B, C și Nodul Rutier de la Marginea.

Șoseaua are patru benzi și ar fi trebuit să fie deschisă circulației la sfârșitul anului trecut. Ceilalţi 13,6 kilometri din lotul 2 al tronsonului Lugoj- Deva vor fi finalizaţi însă abia în martie 2020. Investiţia se ridică la 562 de milioane de lei.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here