Vitejii zilei: doi șoferi fără carnet, dintre care unul era dat în urmărire, plus un drogat la volan

Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș mai multe persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

La data de 4 august, în jurul orei 08:15, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au oprit pentru control pe strada Renașterii din municipiu, un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Joi, în jurul orei 18:30, polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara au oprit pentru control pe strada Emile Zola din municipiu, un autoturism condus de un bărbat de 66 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că pe nume bărbatului, Judecătoria Brașov a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, acesta fiind condamnat la 2 ani și 5 luni de închisoare, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier. De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Persoana în cauză a fost escortată și introdusă în Penitenciarul Timișoara.

Azi noapte, în jurul orei 02:00, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au depistat pe Calea Șagului din municipiul Timișoara, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, care a condus sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la amfetamină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here