Viteziștii, luați în colimator de polițiști! Aproape toți șoferii trași pe dreapta au fost amendați

Aproape 200 de amenzi în doar câteva ore. Pe 20 octombrie, în intervalul orar 09:00-13:00, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au desfășurat o acțiune pe principalele drumuri publice cu risc rutier ridicat din județul Timiș, pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectarii regimului legal de viteza și depășire, precum și pentru prevenirea infectării cu Covid 19.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 177 de persoane, verificate 167 de autovehicule și aplicate 174 de sancțiuni contravenționale în valoare de 58.420 de lei.

Pentru nerespectarea normelor rutiere conform O.U.G. 195/2002R, au fost aplicate 172 de sancțiuni contravenționale, respectiv 152 de sancțiuni pentru nerespectarea regimului legal de viteza și 20 de sancțiuni pentru alte abaterii la regimul rutier.

Au fost retrase două certificate de înmatriculare și reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 3 permise de conducere, două pentru nerespectarea regimului legal de viteza și unul pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, au fost aplicate două sancțiuni pentru nepurtarea măștii de protecție în mijloacele de transport public în comun, conform Legii 55/2002.

Acest gen de acțiuni vor continua și în zilele următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here