În data de 27 mai, în intervalele orare 09:00-12:00 și 15:00-19:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Timișoara au organizat o acțiune care a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

Polițiștii au desfășurat activități în zonele cu risc ridicat din punctul de vedere al victimizării prin accidente rutiere din municipiului Timișoara, județul Timiș.

De asemenea, polițiștii au desfășurat activități de monitorizare a traficului rutier pe principalele intrări în municipiul Timișoara și în localitățile din zona periurbană.

Au fost legitimate 113 persoane și controlate 106 autovehicule.

În urma verificărilor efectuate au fost aplicate 93 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.192 de lei, pentru nerespectarea normelor rutiere, conform O.U.G. 195/2002R.

Dintre acestea, 49 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimul legal de viteză.

Articolul precedentAtelier de traducere „Limba germană, cultură și traducere. Rolul limbilor străine și importanța competenței interculturale”
Articolul următorUVT oferă comunității o producție interdisciplinară: „Vocal Nordic Intermezzos. Grieg, Enescu și Prietenii”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.