amenzi radar

În data de 12 ianuarie, în intervalul orar 09:00-13:00, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au acționat pe principalele artere din județ, în vederea prevenirii accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

Polițiștii au controlat 182 de autovehicule și au legitimat 275 de persoane.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 196 de sancțiuni contravenționale în valoare de 46.955 lei, dintre acestea 147 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

Au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 8 permise de conducere dintre care 7 au fost reținute pentru nerespectarea regimului legal de viteză și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

A fost constatată o infracţiune pentru punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Poliția rutieră din județul Timiș verifică permanent respectarea normelor rutiere impuse, astfel încât numărul accidentelor rutiere să fie într-o continuă scădere.

 

Articolul precedentNica, client al… COVID-ului. Nici vicepreşedintele CJT Alex Proteasa nu a scăpat de infamul virus
Articolul următorValul 5 e aici! Aproape 10.000 de români infectați în ultimele 24 de ore. În Timiș, foarte multe cazuri noi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.