Vitezomanii, în atenția oamenilor legii

amenzi soferi

Zeci de șoferi din Timiș s-au ales cu dosare penale și amenzi usturătoare pentru că au apăsat prea tare pedala de accelerație. Polițiștii Serviciului Rutier au acţionat pe raza întregului judeţ în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, un bărbat de 29 de ani a fost depistat de poliţişti, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 69, dinspre Timişoara spre Arad, rulând cu o viteză de 188 km/h pe un sector de drum cu limita de 70 km/h. Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 945 de lei, iar ca măsură complementară i s-a reţinut permisul pentru o perioadă de 90 de zile.

Un alt șofer, în vârstă de 43 de ani, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 6, rulând cu o viteză de 143 de km/h pe un sector de drum cu limită de 90 km/h.

Oamenii legii au mai depistat un bărbat de 40 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 59 A, rulând cu o viteză de 145 de km/h pe un sector de drum cu limită de 50 km/h.

Aceștia s-au ales cu dosare penale și permise suspendate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.