Vitezomanii trași pe dreapta. Amenzi pe bandă rulantă în Timiș

Sute de șoferi din Timiș au fost prinși pe picior greșit. Amenzile au curs pe bandă rulantă. Cei mai mulți au fost sancționați de oamenii legii pentru că au apăsat prea tare pedala de accelerație. Nu au fost iertați nici cei care nu au utilizat centura de siguranță.

În weekend, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.  Astfel, oamenii legii au întocmit 10 dosare penale şi au aplicat 427 sancţiuni contravenţionale, dintre care 245 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 41 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

În plus, au fost reţinute în vederea suspendării 46 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor și vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificației luminii de culoare roșie a semaforului electric, limitelor legale de viteză și conducerea sub influența alcoolului. Oamenii legii au retras 17 certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here