Vrei să devii expert în atragerea de fonduri europene! CCIAT te ajută

Camera de Comerț din  Timiș vine în sprijininul celor interesați cu o nouă serie a cursului Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene (COR 242213). Cursul se va desfășura în perioada 23 – 28 octombrie 2017, de luni până vineri, între orele 16.30– 20.00  la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara.

Certificatele obținute la absolvirea cursului au recunoaștere națională și internațională și sunt emise de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei. Cursul este avizat de Autoritatea Națională pentru Calificări. Certificatele se eliberează în maximum 30 de zile de la absolvirea cursului.

Cursul se adresează instituțiilor publice, companiilor private, ONG-urilor, precum și tuturor persoanelor care doresc să se dezvolte prin atragerea de fonduri europene pentru finanțarea proiectelor de perspectivă. De asemenea, cursul este util membrilor echipei de proiect care, la finalul cursului, vor avea competențele și abilitățile specifice, necesare scrierii unei cereri de finanțare și derulării cu succes a proiectului.

Cursul acoperă întreaga tematică necesară accesării si obţinerii surselor de finanţare,  indiferent de tipul de program:

Programe de finanțare prin care se pot obține bani europeni nerambursabili pentru nevoile de dezvoltare ale firmei / instituției;

Pașii / etapele pentru obținerea unei finanțări nerambursabile;

Modul de completare a unei cereri de finanțare;

Accesarea și utilizarea corectă a fondurilor europene;

Ce implică din partea firmei / instituției gestionarea unui proiect finanțat din fonduri structurale;

Nereguli și fraude în realizarea și derularea proiectelor ce beneficiază de cofinanțare europeană.

Se va lucra direct pe baza Ghidului Solicitantului, iar traineri cu experiență în domeniu, oferă consiliere și îndrumare prin proceduri legislative, prezintă exemple de bună practică și răspund întrebărilor și problemelor aferente tematicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.