Vrei să fii manager de proiect? CCIAT face înscrieri

Spread the love

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională, propune o nouă abordare a acestui domeniu în cadrul cursului MANAGER DE PROIECT (COR 242101).Acesta se va desfășura în perioada  21 iunie – 7 iulie, la Centrul Regional de Afaceri.

Cursul este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC), iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și internațională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației. Se adresează tuturor celor care doresc să acumuleze cunoștințe și abilități în domeniul managementului de proiect.

Este acoperită întreaga tematică necesară pentru ocuparea unui post de manager de proiect, indiferent de tipul proiectului sau de locul de muncă al persoanei nominalizate să îndeplinească această funcție: Management organizațional vs. management de proiect; Definirea, planificarea și implementarea proiectului; Surse și instrumente de finanțare / cadrul legislativ și instituțional al Instrumentelor Structurale în Uniunea Europeana și România.

Formarea se va axa pe conceperea şi implementarea proiectelor finanțate atât din domeniul public cât și din cel privat. Vor fi tratate modalitățile de redactare a unui proiect şi tehnicile managerilor de a asigura un bun control asupra proiectelor.

În acest sens, CCIAT asigură asistență în vederea pregătirii proiectului final de absolvire.

Certificatul de absolvire pentru ocupația „Manager de proiect” reprezintă o condiție esențială pentru oricine dorește să deruleze proiecte cu finanțare europeană.

Informații suplimentare și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri, cam. 104, tel. 0372185273, 0742924344, e-mail: mmuresan@cciat.ro.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here