Vrei să înveți să accesezi fonduri europene? CCIAT îți vine în sprijin!

Spread the love

Camera de Comerț din Timiș prin Direcția de Formare Profesională vine în sprijininul celor interesați cu o nouă serie a cursului Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene (COR 242213).

Acesta se va desfășura în perioada 16 – 25 octombrie, de luni până vineri, între orele 16.30– 20.00 la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara.

Certificatele obținute la absolvirea cursului au recunoaștere națională și internațională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației. Cursul este avizat de Autoritatea Națională pentru Calificări, iar certificatele se eliberează în maximum 30 de zile de la absolvirea cursului.

Cursul se adresează instituțiilor publice, companiilor private, ONG-urilor, precum și tuturor persoanelor care doresc să se dezvolte prin atragerea de fonduri europene pentru finanțarea proiectelor de perspectivă. De asemenea, cursul este util membrilor echipei de proiect care, la finalul cursului, vor avea competențele și abilitățile specifice, necesare scrierii unei cereri de finanțare și derulării cu succes a proiectului”, spun reprezentanții CCIAT.

Cursul acoperă întreaga tematică necesară accesării si obţinerii surselor de finanţare,  indiferent de tipul de program:

Programe de finanțare prin care se pot obține bani europeni nerambursabili pentru nevoile de dezvoltare ale firmei / instituției;

Pașii / etapele pentru obținerea unei finanțări nerambursabile;

Modul de completare a unei cereri de finanțare;

Accesarea și utilizarea corectă a fondurilor europene;

Ce implică din partea firmei / instituției gestionarea unui proiect finanțat din fonduri structurale;

Nereguli și fraude în realizarea și derularea proiectelor ce beneficiază de cofinanțare europeană.

Se va lucra direct pe baza Ghidului Solicitantului, iar traineri cu experiență în domeniu, oferă consiliere și îndrumare prin proceduri legislative, prezintă exemple de bună practică și răspund întrebărilor și problemelor aferente tematicii.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here