Vești bune aduse de meteorologi. Ploile vor evita Banatul, iar temperaturile vor fi destul de ridicate cel puțin până în data de 21 octombrie. Administrația Națională de Meteorologie a făcut o estimare a valorilor termice până în data de 21 octombrie, care arată că vom o toamnă cu vreme minunată.

În prima săptămână a intervalului de prognoză, regimul termic diurn va fi caracterizat de valori mai ridicate decât cele normale. Vor fi mici variații de la o zi la alta ale temperaturilor maxime, care în medie regională, se vor situa în jurul a 23 de grade. Pe fondul unei răciri ușoare și treptate, între 15 și 21 octombrie, aceeași medie va scădea de la 22 la 20 de grade. Regimul termic nocturn va urma o evoluție marcată, de asemenea, prin mici variații ale mediei temperaturilor minime. Astfel, în prima parte a intervalului, această medie se va situa între 9 și 11 grade, iar ulterior ea va oscila între 7 și 9 grade„, a infomat ANM.

Probabilitatea de ploaie va fi în general redusă în Banat, iar cel mai probabil ploi pe arii restrânse și în general slabe cantitativ se vor semnala în intervalul 18 – 21 octombrie.

Articolul precedentFestivalul Vinului ajunge la majorat! Ce surprize pregătesc organizatorii?
Articolul următorCalendarul și harta traseelor turistice din județul Timiș – lansate la Bastionul din Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.