Meteorologii au emis miercuri un cod galben de vânt puternic pentru județul Timiş și o informare meteo de ploi moderate cantitativ, valabilă la nivelul întregii țări.

Codul galben de vânt intră în vigoare începând de miercuri, 03 noiembrie de la ora 20:00 și este valabil până joi seara la ora 23:00.

Potrivit meteorologilor, În intervalul menționat, în zona Carpaților Meridionali și Occidentali vor fi intensificări ale vântului, cu viteze în general de 60…80 km/h, iar la altitudini de peste 1700 m, rafalele vor depăși 90…100 km/h.

Intensificări ale vântului vor fi și în județul Caraș-Severin, iar din a doua parte a nopții de miercuri spre joi (03 / 04 noiembrie), treptat vântul se va intensifica și în județele Timiș, Arad și Bihor, cu rafale de 55…70 km/h”, transmite ANM, care mai informează că pe parcursul zilei de joi intensificări temporare ale vântului vor fi local în nordul, centrul și estul țării, cu viteze de 45…55 km/h.

Începând de joi, 04 noiembrie de la ora 20:00 va intra în vigoare o informare meteo de ploi însemnate cantitativ, valabilă până sâmbătă dimineața, la ora 10:00.

Articolul precedentAdevărat arsenal găsit în apartamentul unui timișorean
Articolul următorNumărul cazurilor de coronavirus continuă să scadă uşor! Puţin peste 10.000 au fost raportate azi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.