Vremea continuă să se încălzească în toată țara. La Timișoara se așteaptă peste 20 de grade

Ziua de joi vine cu o încălzire plăcută a vremii, iar meteorologii anunță o creștere a temperaturilor, acestea depășind limita normală anuală pentru această perioadă.

Meteorologii anunță o încălzire mult aștepteptată a vremii după mai multe zile ploioase. Vremea continuă să se încălzească, devenind chiar deosebit de caldă în nord-estul țării pentru data din calendar. Cerul va fi senin în majoritatea zonelor țării. Astăzi temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 23 grade, pe când cele minime se vor încadra între 2 și 12 grade.

Valorile termice mai scăzute se vor înregistra în depresiuni și în zonele montane mai înalte. E posibil ca local cerul să se înnoreze spre seară în nord-vestul și vestul țării, iar pe alocuri e posibil să fie averse sub formă de ploaie.

Vântul va sufla slab și moderat, cu precădere în zonele montane înalte, în sudul Moldovei, Dobrogea și local în Crișana. De asemenea, ceața va fi prezentă în majoritatea zonelor țării, pe suprafețe restrânse, la primele ore ale dimineții.

La Timișoara se așteaptă: 21 de grade Celsius, Precipitații: 10%, Umiditate: 56%, Vânt: 18 km/h.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here