Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în următoarele zile, când se anunță temperaturi ridicate pe timpul zilei, dar scăzute în timpul nopții.

Joi, 19 august, vremea va deveni în general frumoasă, regimul termic diurn va fi agreabil în majoritatea zonelor, dar dimineaţa şi noaptea vor fi local răcoroase, în special în nord şi în centru. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5-6 grade în depresiunile intramontane şi 19…20 de grade pe litoral.

Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, dar cu unele înnorări ziua în regiunile sudice şi la munte unde izolat vor fi ploi de scurtă durată, dar şi în sud-estul extrem unde, cu precădere dimineaţa, vor mai fi posibile fenomene de instabilitate atmosferică. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în sud-est, cu viteze mai mari pe litoral şi izolat în zona montană înaltă. La sfârşitul nopţii, pe alocuri se va forma ceaţă.

Vineri, 20 august, vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi uşor, devenind călduroasă în sudul extrem şi în sud-vest. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în a doua parte a zilei la munte unde pe spaţii mici vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate în zona montană înaltă.

Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 34 de grade, cu valorile cele mai ridicate în sudul Olteniei; minimele termice vor fi cuprinse între 6…8 grade în depresiunile intramontane şi 20…22 de grade pe litoral. La sfârşitul nopţii, pe arii restrânse vor mai fi condiţii de ceaţă.

Articolul precedentSe deschide un nou front de lucru pe Cetății şi se închide traficul rutier pe un tronson de drum
Articolul următorUn nou rapel nu este necesar. Este anunțul momentului venit de la OMS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.