Vremea se mai încălzeşte, dar va rămâne urâtă în ultima duminică din 2021

În a doua zi de Crăciun, temperaturile vor fi mult mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă din an. Astfel, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), maximele termice se vor încadra între -4 și 5 grade, iar minimele vor fi cuprinse între 1 și 10 grade.

În intervalul 25 decembrie, ora 10:00 – 28 decembrie, ora 10:00, ANM a emis o informare meteo de vreme rea. Vor fi precipitații moderate cantitativ, polei și intensificări ale vântului. În jumătatea de sud a Moldovei, în Muntenia, Crișana și nord-vestul Transilvaniei se va depune polei.

Până pe 26 decembrie 2021, la ora 12:00, în Banat, Crișana și pe arii restrânse în Transilvania și nord-vestul Olteniei va ploua, iar cantitățile de apă vor fi însemnate.
În Carpații Orientali și în nord-vestul Moldovei va ninge și se va depune un strat nou de zăpadă.

În partea de vest a Carpațiilor Meridionali și în Carpații Occidentali este cod portocaliu de ploi în intervalul 25 decembrie, ora 10:00 – 26 decembrie, ora 12:00. Precipitațiile sub formă de ploaie vor duce la topirea stratului de zăpadă, în timp ce la peste 1800 m va ninge. Cantitățile de apă vor depăși 40…50 l/mp și pe arii restrânse 70 l/mp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here