Vreți să vă schimbați mobilierul! ExpoMobila Timișoara vine cu ultimele tendințe în domeniu

Camera de Comerţ din Timiş va organiza cea de-a IV-a ediție a expoziţiei naţionale de mobilă. Evenimentul să sub genericul “EXPOMOBILA TIMIȘOARA”.

Expoziția se deschide pentru public joi, 1 noiembrie la ora 10.00 și vor fi prezentate ultimele noutăți în domeniul mabilierului și decorațiuilor interioare.

Această ediție de toamnă-iarnă ExpoMobila Timișoara reunește 32 de expozanți, la această ediție, producători de la noi din zonă, dar și din întreaga Românie. Publicul vizitator care ne va trece pragul în aceste patru zile, în perioada 1-4 noiembrie, de joi până duminică, va putea admira și achiziționa pe loc foarte multe piese de mobilier, accesorii și decorațiuni. Sunt prezente firme care expun spre vânzare sufragerii, dormitoare, camere de zi, living-uri, o varietate foarte mare de bucătării, mobilier pentru camere de tineret, paturi și saltele cu aspect, design și funcționalitate dintre cele mai bune. Timp de 4 zile, la Timișoara va avea loc cea mai mare expoziție de mobilă, accesorii și decorațiuni din vestul țării”, a spus Roxana Bonchis, organizatorul expozitiei.

Evenimentul va avea loc în perioada 1 – 4 noiembrie 2018, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara!

Programul de vizitare este de joi până sâmbătă, 1 – 3 noiembrie, zilnic între orele 10:00 – 20:00 și duminică, 4 noiembrie, între orele 10:00 – 18:00. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here