Weekend-ul a început cu o razie de amploare

În data de 17/18 septembrie, în intervalul orar 19.00 – 03.00, poliţişti de ordine publică, investigații criminale, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș au desfăşurat o acţiune cu efective mărite pe raza de competență a Poliției Municipiului Timișoara, pentru prevenirea infracționalității stradale, a faptelor cu violență, precum și pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov2.

În acest context, au fost legitimate 206 persoane, verificate 75 de societăți comerciale și controlate 42 de autoturisme. În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 57 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 16.135 de lei, dintre care 20 la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

De asemenea, 11 sancțiuni au fost aplicate la O.U.G. 195/2020 pentru încălcarea unor norme la regimul rutier și 25 de sancţiuni la Legea 55/2020, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală.

Totodată, polițiștii au verificat 6 agenți de securitate și au fost acționate 5 butoane de panică, nefiind constate nereguli. Oamenii legii vor acționa în continuare în vederea prevenirii răspândirii infecției cu COVID-19 şi asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here